EXTERNE

Joe Biden a CĂZUT la o ceremonie organizată de Forțele Aeriene ale SUA


Joe Biden a CĂZUT la o ceremonie organizată de Forțele Aeriene ale SUA

E.Ş. | 2023-06-01 22:49

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, s-a împiedicat și a căzut la o ceremonie de absolvire organizată la Academia Forțelor Aeriene din statul Colorado, transmite BBC.

Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, a fost imediat ajutat să se ridice de către oficiali din Forțele Aeriene și s-a reîntors la locul lui fără a avea nevoie de asistență. Conform sursei citate, liderul de la Casa Albă a stat în picioare timp de o oră și jumătate pentru a strânge mâna cu toți cei 921 de cadeți.

"Este bine. Era un sac de nisip pe scenă", a transmis directorul de comunicare de la Casa Albă, Ben LaBolt, pe Twitter. Biden a putut fi văzut apoi mergând spre coloana oficială, la scurt timp după încheierea ceremoniei de absolvire.

Sondaje recente arată că majoritatea votanților din SUA au îngrijorări cu privire la vârsta președintelui. Pe 25 mai președintele american Joe Biden a anunțat că va candida și la alegerile prezidențiale din 2024.

Biden, care ar împlini 86 de ani la sfârșitul unui al doilea mandat, crede că realizările sale legislative din primul mandat și cei peste 50 de ani de experiență la Washington vor conta mai mult decât preocupările legate de vârsta sa.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.