DEZVăLUIRI

Atenție, șoferi! Nu toate BENZINĂRIILE vor aplica reducerea de 50 DE BANI la pompă!


Atenție, șoferi! Nu toate BENZINĂRIILE vor aplica reducerea de 50 DE BANI la pompă!

PUTEREA24 | 2022-06-24 14:13

Șoferii trebuie să fie foarte atenți începând cu 1 iulie. Reducerea de 50 de bani per litru de combustibil nu se va aplica în toate benzinăriile din țară, informează antena3.ro.

Premierul Nicolae Ciucă, împreună cu echipa guvernamentală și cu specialiștii în domeniu, au discutat cu 75% dintre reprezentanții stațiilor peco din țara noastră. Aceștia au fost de acord cu compensația propusă de Guvern. Totuși, există însă un procent de 25% care nu sunt hotărâți dacă vor aplica această reducere. 

Cel mai bine, întrebați înainte de alimentare

Pentru un plin de 50 de litri de motorină, cu un preț de 9,3 lei/l, plătim în acest moment 465 de lei. În cazul în care aceasta compensație va fi aplicată, vom avea un discount total de 25 de lei. Astfel vom plăti doar 440 RON pentru acest plin de motorină. Atenție mare! Pe tabela de la pompă va fi afișat în continuare prețul întreg, fără compensație. Deci, cel mai bine, ar fi să întrebați înainte dacă respectiva benzinările aplică respectiva reducere de preț. Iar un alt lucru foarte important de subliniat, este faptul că stațiile peco vor emite un bon separat strict pentru carburanți, fără alte produse achiziționate. 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.