DEZVăLUIRI

Bărbat înșelat cu 3.200 de lei de o “așa-zisă” clarvăzătoare pe care a cunoscut-o pe Facebook


Bărbat înșelat cu 3.200 de lei de o “așa-zisă” clarvăzătoare pe care a cunoscut-o pe Facebook

PUTEREA24 | 2022-06-25 14:19

Un bărbat de 45 de ani originar din Caraş-Severin s-a prezentat la Poliţie pentru a sesiza că a fost înşelat cu 3.200 de lei de o clarvăzătoare pe care a cunoscut-o pe o reţea de socializare.

„Poliţişti de la Secţia 1 Poliţie Rurală Reşiţa au fost sesizaţi de către un bărbat de 45 de ani din comuna Caraşova despre faptul că a fost înşelat cu suma de 3.200 de lei. În cursul anului 2020, acesta ar fi trimis banii în mai multe tranşe, în contul unei persoane pe care ar fi cunoscut-o pe o reţea de socializare, persoană care se recomanda a fi clarvăzătoare şi tămăduitoare, oferind servicii de acest gen, contra cost”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii fac cercetări într-un dosar pentru infracţiunea înşelăciune şi continuă cercetările în vederea identificării autorului, tragerii la răspundere penală a acestuia şi recuperării prejudiciului.

Cetăţenii sunt atenționați să nu dea curs ofertei aşa-zişilor ghicitori sau clarvăzători, indiferent cât de tentaţi sunteţi să vă satisfaceţi curiozitatea cu privire la capacităţile lor supranaturale.

 barbat inselat, clarvazatoare



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.