DEZVăLUIRI

Bobby Păunescu, EXECUTAT SILIT de fostul fotbalist Ciprian Marica. Ce s-a întâmplat


Bobby Păunescu, EXECUTAT SILIT de fostul fotbalist Ciprian Marica. Ce s-a întâmplat

PUTEREA24 | 2023-01-05 10:30

La finalul lunii decembrie, la cererea fostului fotbalist Ciprian Marica, Judecătoria Sectorului 1 a încuviințat executarea silită a omului de afaceri Bobby Păunescu. Bobby Păunescu nu i-a plătit lui Marica chiria pentru un imobil închiriat în 2016.

În încheierea de ședință, magistratul a menționat că datoria lui Păunescu către Marica provine din neachitarea obligațiilor financiare dintr-un contract de închiriere înregistrat la Administraţia Sector 2 a Finanţelor Publice în martie 2016.

Completul a stabilit că suma pretinsă de creditor este o creanţă certă, lichidă si exigibilă și a admis cererea acestuia de încuviinţare a executării silite pe care Marica a formulat-o prin intermediul unui executor judecătoresc. Decizia luată este fără cale de atac, potrivit .

În baza acesteia, executorul poate cere băncilor identificarea conturilor deținute de Păunescu și poprirea sumei revendicate. În decizia de la Judecătoria Sectorului 1 cuantumul acesteia nu este menționat, dar, în 2019, la momentul la care Păunescu a intenționat să candideze la Președinția României și a depus declarație de avere, era precizată o datorie către Marica de 181.599 lei.

Cu toate acestea, luna trecută, Bobby Păunescu a apărut pe lista unor investitori care s-au implicat într-un proiect imobiliar din Cluj-Napoca, aceștia anunțând că vor investi circa 2 miliarde de euro. Contactat de G4Media.ro, Păunescu a declarat că, în cadrul acestui proiect, el va construi un hotel.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.