DEZVăLUIRI

București: poliţişti reţinuţi pentru RĂPIRE şi TORTURĂ


București: poliţişti reţinuţi pentru RĂPIRE şi TORTURĂ

PUTEREA24 | 2021-03-03 21:29

Patru poliţişti din Bucuresti si Ilfov au fost reţinuţi în dosarul în care sunt acuzaţi că au răpit şi torturat mai multe persoane.

Mai mulți polițiști au fost audiați, miercuri de procurori. Agenții sunt cercetați într-un dosar în care sunt acuzați că au răpit și torturat mai multe persoane.

Este vorba despre 9 agenți de poliție, 7 de la secția 16 din Capitală, unul de la Poliția Ilfov, iar despre a noua persoană nu sunt, în acest moment, informații.

Aceștia au ajuns, în urmă cu scurt timp, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Surse apropiate anchetei spun că este posibil ca oamenii legii să fie reținuți pentru 24 de ore iar, mai apoi, prezentate în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, informeaza .

Este un dosar deschis în urma unei sesizări făcute de ofițerii de la DGA după ce, în luna august a anului trecut, doi bărbați au depus o plângere potrivit căreia, la stația de metrou Eroii Revoluției, ar fi fost bătuți, băgați cu forța în mașină și duși pe un câmp în apropiere de Jilava unde ar fi fost torturați.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.