DEZVăLUIRI

București: un bărbat și-a anunțat vecinii că și-a UCIS soția, apoi a plecat să se PLIMBE


București: un bărbat și-a anunțat vecinii că și-a UCIS soția, apoi a plecat să se PLIMBE

PUTEREA24 | 2021-05-03 17:38

Un bărbat din Capitală și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit, apoi a plecat într-o direcție necunoscută. Crima a fost anunțată la 112 de un vecin al celor doi.

Poliția Capitalei a fost anunțată, luni, în jurul orei 13.40, prin apel 112, despre o crimă care a avut loc în București.

O persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunțat că și-a lovit soția și că aceasta a decedat.

O femeie a fost găsită moartă, într-un apartament din cartierul bucureștean Ferentari. Primele informații arată că femeia a fost înjunghiată în zona gâtului.

Ulterior, cel care ar fi comis crima a plecat într-o direcție necunoscută. El a fost depistat, pe stradă, de către polițiști din cadrul Secției 19.

Polițiști și echipajele de prim ajutor sosite la fața locului au confirmat decesul femeii, informeaza Antena 3.

Bărbatul de 38 de ani a sunat la 112, în timp ce oamenii legii îl căutau, și a anunțat că se va preda. Un echipaj de la Secția 19 a intervenit unde se afla bărbatul, pe o stradă din Sectorul 5. Polițiștii l-au încătușat și l-au condus spre audieri.

Bărbatul a ieșit afară din apartament după crimă, a mărturisit ce a făcut și a fugit. Cei doi copii ai cuplului se aflau la vecini. 

În prezent se fac cercetări de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea 24 - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.