DEZVăLUIRI

Ce a declarat la AUDIERI polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa


Ce a declarat la AUDIERI polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa

PUTEREA24 | 2022-01-20 13:53

Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, fata care a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni de un poliţist a declarat, joi, după audierea agentului, că acesta a recunoscut că avea viteză excesivă, că în ziua respectivă avea girofarul pornit chiar dacă nu se afla în misiune, că era atent la drum şi că pur şi simplu nu a văzut nimic, nici măcar nu şi-a dat seama că a făcut două victime.

Poliţistul ar mai fi precizat în audiere că a verificat trecerea de pietoni şi nu era nimeni acolo, deşi din filmări se vede clar că fetiţele mergeau încet şi doar ulterior au luat-o la fugă. 

”A fost o întrebare pusă expres de către mine, şi a spus: nu, eram atent. Singul lucru pe care l-a recunoscut şi practic lucrurile sunt clare aici, avea viteză excesivă şi a recunoscut lucrul acesta”, a afirmat Adrian Cuculis, care a vobit și desprecum s-a prezentat poliţiştul la audiere: ”Era înmămurit, aşa, a dat ture lungi pe hol, cât colegul meu a verificat dosarul, puţine cuvinte”.

”Declaraţia este foarte scurtă, să zicem că are o filă A4, pe faţă, nu şi verso. A afirmat că în ziua respectivă nu se afla în misiune, trebuie să spunem lucrul acesta, era o misiune banală, toţi poliţiştii sunt în misiune în fiecare zi. Girofarul îl avea pornit, atenţie, pentru că voia să se asigure că este vizibil, astea au fost declaraţiile lui. Şi sigur că, nu în ultimul rând, în momentul în care a produs accidentul respectiv, el spune în continuare că pur şi simplu nu a văzut nimic, nici măcar nu şi-a dat seama (..) nu şi-a dat seama că au fost două victime, ci i-a fost atrasă atenţia”, a mai declarat Adrian Cuculis, citat de News.ro.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.