DEZVăLUIRI

Ce a scos la iveală AUTOPSIA bărbatului din Argeș decedat după intervenția brutală a polițiștilor


Ce a scos la iveală AUTOPSIA bărbatului din Argeș decedat după intervenția brutală a polițiștilor

PUTEREA24 | 2021-04-18 10:31

Bărbatul care a decedat după o intervenție brutală a polițiștilor din Argeș a avut parte de o moarte violentă, prin asfixie mecanică, după comprimarea gâtului și toracelui, a declarat duminică dimineață, medicul șef legist din Argeș, Dan Manu, citat de HotNews.ro.

Rezultatele preliminare arată că ”că moartea a fost violentă, survenită în urma unui politreaumatism, iar cauza imediată de deces a fost asfixia mecanică, prin comprimarea părților moi ale gâtului și ale toracelui”.

Medicul legist a precizat că bărbatul, care avea o alcoolemie de peste 2 la mie, nu a murit de infarct, și că urmează să fie făcute și alte analize în acest caz: ”Sunt prelevate probe biologice care merg la microscop, la laboratoarele noastre”.

Marius Ștefan, prim procuror al Parchetului Argeș a spus, în aceeași conferință de presă, că au fost efectuate cercetări la fața locului și au fost audiate persoanele care erau acolo la momentul incidentului, inclusiv polițiștii.

Un bărbat de 63 de ani din Pitești a murit la scurt timp după ce a fost imobilizat de polițiști pe motiv că refuza să plece de la terasa unui restaurant cuprins de incendiu. În imaginile apărute în presa locală se poate vedea cum bărbatul a fost trântit de polițiști cu fața la pământ.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.