DEZVăLUIRI

Ce au decis judecătorii în cazul medicului de familie care a VACCINAT FICTIV anti-covid mai mulți fotbaliști


Ce au decis judecătorii în cazul medicului de familie care a VACCINAT FICTIV anti-covid mai mulți fotbaliști

PUTEREA24 | 2021-09-04 10:41

Judecătoria Găeşti a dispus, sâmbătă, control judiciar pentru 60 de zile pentru medicul de familie din Dâmboviţa cercetat pentru eliberare ilegală de adeverinţe de vaccinare anti-COVID după ce ar fi vaccinat fictiv mai mulți fotbaliști de la echipa unde soțul este președinte și antrenor.

Medicul de familie are interdicţia, tot pentru 60 de zile, de a exercita profesia.Totodată, instanţa a mai decis în acest caz arest la domiciliu pentru 30 de zile pentru soţului medicului de familie, scrie Agerpres.

Joi, doctoriţa de familie şi soţul său fuseseră reţinuţi pentru 24 de ore, după ce poliţiştii din Dâmboviţa au efectuat mai multe percheziţii. Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Dâmboviţa, cele trei descinderi au avut loc în localităţile Pucioasa, Corbii Mari şi Aninoasa, la persoane bănuite de înşelăciune, fals intelectual şi fals informatic.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie-august, o femeie, în calitate de medic de familie, instigată de un bărbat, ar fi implementat în sistemul informatic specific date nereale privind vaccinarea a 10 persoane împotriva COVID-19. Astfel, ar fi fost eliberate adeverinţe false de vaccinare şi s-ar fi decontat ilegal 400 de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate pentru presupusa vaccinare a persoanelor", menţiona IPJ Dâmboviţa.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.