DEZVăLUIRI

Cu mașina de POLIȚIE pe spațiul verde. Cum răspunde MAI


Cu mașina de POLIȚIE pe spațiul verde. Cum răspunde MAI

E.Ş. | 2021-06-30 22:29

O mașină de poliție parcată pe un spațiu verde din Sectorul 3 l-a făcut pe primarul Robert Negoiță să ceară explicații Ministerului Afacerilor Interne pe pagina sa de Facebook. Răspunsul din partea Poliției Capitalei nu a întârziat să apară: echipajul era la un flagrant iar pentru a nu bloca traficul mașina a fost lăsată pe spațiul verde dintre două locuri de parcare.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a postat, miercuri, pe Facebook, o fotografie în care este surprinsă o mașină aparținând Poliției Române care este parcată pe spațiul verde, în fața unui centru comercial.

„Ministerul Afacerilor Interne, România, pe bune?!?!“, este mesajul care însoțește fotografia în cauză.

Fotografia cu mașina parcată pe iarbă i-a revoltat pe bucureșteni, mulți cerând dovada că echipajul a fost amendat. Într-un comentariu, edilul a precizat că nu el este cel care a făcut poza, ci a primit-o de la un cetățean.

După ce primarul a cerut explicații polițiștilor pe rețelele sociale, Poliția Capitalei a venit cu un răspuns în această direcție, precizând că polițiștii Secției 12 au parcat pe spațiul verde pentru a nu bloca traficul aglomerat la acea oră.

Ei erau în misiune după ce colegi de-ai lor au au prins în flagrant delict un bărbat de 31 de ani care sustrăgea mai multe portofele dintr-un vestiar aflat într-un centru comercial din Sectorul 3.

„Având în vedere faptul ca traficul auto era extrem de aglomerat la acea oră, în zona complexului comercial, una dintre autospeciale a fost lăsată pe spațiul verde dintre două locuri de parcare, pentru a nu bloca traficul pe banda 1 de deplasare”, se arată în răspunsul venit din partea Poliției Capitalei, potrivit Mediafax.

Ulterior, bărbatul de 31 de ani a fost condus la sediul subunității de poliție, pentru audieri, fiind și reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.