DEZVăLUIRI

Cum a fost jefuit un deputat PSD în parcarea unui supermarket din Capitală


Cum a fost jefuit un deputat PSD în parcarea unui supermarket din Capitală

PUTEREA24 | 2021-10-27 17:21

Un deputat PSD a fost jefuit în parcarea unui supermarket din Capitală. Acest rămas fără cumpărăturile în valoare de 300 de lei.

Fost politist, Dumitru Coarnă povesteşte că a avut o problemă cu mașina și a cerut ajutorul unui prieten. Cât timp repara maşina, deputatul şi-a lăsat coşul cu cumpărături nesupravegheat, iar hoţii au profitat şi l-au lăsat fără produse. Dumitru Coarnă a cerut ajutorul foștilor săi colegi care în
Cum a fost jefuit un deputat PSD în parcarea unui supermarket din Capitală doar două ore au și rezolvat cazul cu autorul camerelor de luat vederi.

„Aveam o problema la masina, o roata desumflata stanga spate si nu era nimeni sa ma ajute. Am lasat caruciorul cu cumparaturi in dreapta masinii, am remediat defectiunea si in momentul in care am vrut sa plec am constatat ca acel carucior fusese sustras cu tot cu bunurile din el. Sigur ca nu am realizat cine a fost, am apelat la domnul sef de sectie, am facut plangere şi in 2 ore au ajuns la autor. Azi dau declaratie sa imi revendic bunurile. Nu faceam plangere, chiar nu faceam. Erau bunuri de 300 lei, era Sfântul Dumitru, dar m-am gandit ca e cineva care asa actiunoneaza, Camerele din zona aveau totul, m-au sunat baietii şi au zis ca s-a rezolvat. Multumesc Politiei Romane”, a declarat Dumitru Coarnă la România TV.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.