DEZVăLUIRI

Daniel Horodniceanu nu e la prima abatere: ”Chiar nu o cunoșteau pe SOȚIA mea?”


Daniel Horodniceanu nu e la prima abatere: ”Chiar nu o cunoșteau pe SOȚIA mea?”

E.Ş. | 2023-05-09 17:17

Apar noi informații în scandalul cu procurorul Daniel Horodniceanu. Acum câteva luni, fostul șef AntiMafia ar fi sunat conducerea Poliției din Iași pentru a-i reproșa că agenți de la rutieră au oprit-o în trafic pe soția sa.

Surse din poliție au declarat pentru că șeful de la Inspectoratul Județean de Poliție Iași s-a plâns că a primit acum 2 luni mai multe telefoane de la Daniel Horodniceanu ca să se plângă că agenți de la Rutieră au oprit-o pe soția sa în trafic. Horodniceanu ar fi spus aceleași chestii ca și la incidentul de acum 2 zile.

„Chiar nu o cunoșteau pe soția mea, îmi hărțuiesc familia” ar fi replicat Horodniceanu.

Polițiștii locali au amendat-o pe soția lui Daniel Horodniceanu, pentru o oprire interzisă în zona Pieței Alexandru cel Bun. Invocând o hotărâre a Consiliului Local, aceștia au aplicat o amendă de 1.000 lei, deși Codul Rutier prevede o sancțiune de doar 290 lei. Aceștia nu i-au înmânat amenda, ci au afișat-o pe poarta casei o lună mai târziu.

Conducerea Poliției Locale susține că amenda a fost trimisă prin poștă, deși la data de 19 iulie, un polițist local a întocmit, în prezența unui martor, un proces verbal de afișare a amenzii la domiciliu.

În zonă erau și alte mașini oprite neregulamentar, dar polițistul s-a dus țintă spre cea din care coborâse Corina Horodniceanu. Soția procurorului a contestat amenda în instanță, scrie presa ieșeană.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.