DEZVăLUIRI

De la ce ar fi pornit incendiul din București, în care AU MURIT astăzi 3 copii mici


De la ce ar fi pornit incendiul din București, în care AU MURIT astăzi 3 copii mici

PUTEREA24 | 2023-01-31 21:00

Trei copii cu vârstele de 2, 3 și respectiv 6 ani au avut parte de un sfârșit tragic! Micuții s-au stins din viață, după ce în camera lor a izbucnit un incendiu de la primele ore ale dimineții.

Tragedia s-a petrecut în Sectorul 5, acolo unde copiii locuiau alături de mama lor.

Mama celor 3 copii a încercat să stingă singură incendiul, până când au sosit echipajele de salvare, însă din nefericire, fără rezultat.

Atunci când au ajuns și salvatorii la locul tragediei au încercat să resusciteze cei trei copii, însă aceștia nu au mai putut face nimic pentru a le salva viețile, fiindu-le astfel declarat decesul copiilor.

Conform unor surse, unul dintre copii s-ar fi jucat cu o brichetă și ar fi dat foc unui obiect care a ars peste noapte, până la ora 05.00, atunci când mama s-a trezit speriată în cameră, înconjurată de fum, scrie .

De asemenea, mama copiilor a fost dusă la Poliția Capitalei pentru audieri, ancheta fiind una extrem de complexă. 

Vecinii spun că familia era una liniștită, iar mama era cea care avea grijă de cei trei copii, tatăl lucrând în Germania. Totodată, și bărbatul urmează să ajungă în țară, pentru a ridica trupurile neînsuflețite ale celor 3 minori.

Anchetatorii au descoperit neconcordanțe în declaratiile femeii și au cerut să fie audiată din nou, de această dată în prezența unui avocat din oficiu. Potrivit polițiștilor, tânăra mama ar fi "omis" să declare anumite aspecte importante în anchetă. Momentan, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vizează deocamdată fapta și nu o persoană anume.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.