DEZVăLUIRI

DETALII despre banii găsiţi într-o sacoşă de rafie la Piața Romană din București


DETALII despre banii găsiţi într-o sacoşă de rafie la Piața Romană din București

PUTEREA24 | 2021-06-29 18:10

Ieri, un şofer a aruncat un plic cu 40 de mii euro într-o mașină care oprise în dreptul său, pe o șosea din Capitală. Bărbatul, care avea la el o sacoșă plină cu 320 de mii euro, este de cetățenie turcă. Iar banii ar fi fost aruncați în mașina unui craiovean de 32 de ani, trimis să ridice un colet.

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 18:00, în zona Piața Romană, acolo unde un echipaj al Secției 1 aflat în patrulare a observat cum, de pe geamul unui autoturism, un cetățean arunca un plic alb într-un autoturism aflat în paralel cu el.

Somat de Poliţie, conducătorul a tras pe dreapta, a fost legitimat și dus la Secția 1 pentru audieri.

La percheziția mașinii a fost găsită o sacoșă de rafie cu 320.000 euro în ea, iar în plic se aflau 40.000 de dolari.

"Până în momentul de față, nicio persoană nu a fost reținută pentru 24 de ore, dar nu este exclus să se întâmple asta. Deja se fac foarte multe cercetări. S-au audiat foarte multe persoane. Ca o informație de noutate, se pare că banii ar proveni din jocurile de noroc, cazinouri, dar și așa-numitele păcănele, atât din București, cât și din Craiova.

"Un cetățean turc i-ar fi înmânat șoferului de 32 de ani acel plic cu 40.000 de dolari"

De asemenea, la percheziția automobilului său, a fost găsită și o sacoșă de rafie plină cu bani. 320.000 de euro au găsit oamenii legii acolo. La audieri însă, șoferul a spus că el a fost trimis de șeful său, direct din Oltenia, aici în Capitală, să se întâlnească cu turcul, ca să ridice sumele de bani. Totul s-a întâmplat aseară, în jurul orei 18, undeva în zona Piața Romană din București. Un echipaj de la Secția 1 patrula prin zonă, a observat fix momentul în care avea loc tranzacția cu plicul arucat pe geam, între cele două autoturisme. Șoferul a fost somat să tragă pe dreapta și așa, oamenii legii au intrat pe fir. Acum însă, munca anchetatorilor este una extrem de grea, pentru că vor să afle, într-adevăr, care este adevărata proveniență a respectivelor sume de bani", a transmis Roxana Ciucă, reporter .

Șeful a fost depistat că fiind un patron din Dolj

Nu a fost reținut, însă banii au fost confiscați până la terminarea cercetărilor. Șoferul a mințit, iar acum se verifică din ce activități provin banii, daca sumele erau ale lui sau era săgeată. Are 32 de ani și este din Craiova.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.