DEZVăLUIRI

Două kilogame de DROGURI găsite în Mamaia, ascunse într-o boxă din portbagajul unui Mustang


Două kilogame de DROGURI găsite în Mamaia, ascunse într-o boxă din portbagajul unui Mustang

PUTEREA24 | 2023-04-30 15:03

Poliţiştii Antidrog şi procurorii DIICOT au descoperit două kilograme de droguri în Mamaia, în timpul unei operaţiuni de amploare. Drogurile erau ascunse într-o boxă aflată în portbagajul unui Mustang parcat în zona de nord a staţiunii, în apropierea festivalului de pe plajă.

În urma unei percheziţii, anchetatorii au mai găsit, pe lângă drogurile ascunse, sume importante de bani, dar şi un cântar electronic de mare precizie.

Potrivit unor surse, drogurile urmau să fie vândute în cluburile din Mamaia, dar şi turiştilor care participă la festivalul de pe plajă.

"La data de 29 aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat o percheziție domiciliară, în stațiunea Mamaia Nord, în urma căreia au fost descoperite și ridicate peste 2 kilograme de droguri de mare risc, 9.000 de euro, 170 de lire sterline, 11.300 de lei, un cântar electronic de mare precizie, 2 telefoane mobile și un autoturism.

Drogurile ar fi urmat să fie vândute în cluburile din stațiunea Mamaia și participanților la festivalul care se desfășoară în această perioadă.

La sediul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, au fost conduse trei persoane, în vederea audierii.

Ulterior, la data de 30 aprilie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea unei persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Totodată, aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, persoana cercetată va fi prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile", se arată într-un comunicat al Poliţiei.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.