DEZVăLUIRI

Elena Udrea a fost dată în urmărire. Cum arată ANUNȚUL POLIȚIEI


Elena Udrea a fost dată în urmărire. Cum arată ANUNȚUL POLIȚIEI

PUTEREA24 | 2022-04-07 17:20

Elena Udrea a fost dată oficial în urmărire, conform site-ului IGPR. Ea nu a fost găsită nici la adresa din buletin, în Sectorul 4, nici la adresa din Corbeanca unde locuia împreună cu familia, pentru a fi încarcerată ca urmare a condamnării la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

”Impotriva numitei Udrea Elena - Gabriela a fost emis mandatul de executare a pedepsei inchisorii nr. 44 din 05.06.2018 de catre Tribunalul Bucuresti - Sectia I Penala, fiind condamnata la 6 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu.”, scrie Poliția Română la secțiunea ”persoane urmărite”.

Udrea a apărut ultima dată în public pe 29 martie, când i-a luat apărarea lui Traian Băsescu, după ce ÎCCJ a decis că fostul președinte a fost turnător la Securitate. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o.

Potrivit unor informații publicate de . Udrea a fugit din țară prin Vama Giurgiu, cu mașina, chiar în ziua condamnării. Ea urmează să fie dată în urmărire națională și internațională și va fi emis și mandat de arestare pe numele ei.

De altfel, Udrea a făcut arest preventiv în acest dosar atât în România, cât și în Costa Rica, unde fugise ca să scape de pușcărie.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.