DEZVăLUIRI

Elena Udrea dezvăluie SECRETELE din spatele numirii Laurei Kovesi. Cum proceda Traian Băsescu


Elena Udrea dezvăluie SECRETELE din spatele numirii Laurei Kovesi. Cum proceda Traian Băsescu

E.Ş. | 2021-04-15 20:56

Elena Udrea dezvăluie un secret din mandatul lui Traian Băsescu. Totodată, aceasta spune motivele pentru care Băsescu a ales să o pună pe Laura Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef al DNA.

„Când a venit prima dată Kovesi la Cotroceni, eu eram acolo. Am fost la uşă când ea a intrat. Erau doi procurori care se calificau după criteriile preşedintelui. Trebuie să fie tânăr şi să nu fie în fel şi fel de încrengături. A contat faptul că era femeie. Traian Băsescu a promovat mereu femeile. Şi al treilea criteriu era că fusese sportivă de performanţă şi lucrase în echipă. Kovesi a condus echipa bine, dar în direcţia greşită” a dezvăluit Elena Udrea la EVZ.

Totodată, fostul ministru a comentat și decizia de judecată în dosarul Referendumului din 2009, dar și despre actuala guvernare:

”E cusut cu aţă albă că pe mine mă judecă pentru un referendum din 2009. Toată lumea trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut, pe probă şi pe lege. Am văzut că acum în politică au ajuns nepoţii securiştilor. Copiii au trăit cu bunici, care i-au scăpat de sub control.

Cred că dacă au o diplomă, aceea funcţionează pentru orice. Eu ţin cu guvernarea care e eficientă. Nu sunt în stare să aibă o viziune a economiei”, a mai spus Udrea. 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.