DEZVăLUIRI

Fost ofițer "Doi și-un sfert", bodyguard-ul lui Andrew Tate: "Unele FETE au înţeles greşit realitatea, sunt tinere și PROASTE"


Fost ofițer "Doi și-un sfert", bodyguard-ul lui Andrew Tate: "Unele FETE au înţeles greşit realitatea, sunt tinere și PROASTE"

PUTEREA24 | 2023-01-18 10:47

Şeful securităţii lui Andrew Tate, un fost ofițer de la „Doi și-un sfert”, susține într-un interviu pentru BBC că peste 100 de femei au trecut prin casa fraților acuzați de trafic de persoane şi viol și că unele dintre ele au înțeles greșit realitatea, crezând că vor fi luate în căsătorie de influencer.

Bodyguardul milionarului, Bogdan Stancu, a declarat într-un interviu exclusiv BBC că peste 100 de femei au trecut prin casa lui Tate din Bucureşti, de când acesta şi-a început activitatea acolo, în urmă cu doi ani.

Fostul ofiţer de informaţii al poliţiei a declarat că uneori i s-a cerut să scoată fizic femeile din casa lui Tate pentru că erau „prea bete" sau „făceau probleme", dar că nu a fost folosită niciodată forţa.

Andrew și Tristan Tate se află în prezent în arest preventiv pentru 30 de zile, în timp ce poliţia investighează acuzaţiile de trafic de persoane şi viol.

Stancu povestește că Andrew Tate este diferit față de cum este prezentat în fața opiniei publice.

Majoritatea femeilor care au petrecut timp cu fraţii Tate în casa lor aveau sub 25 de ani, a spus Tate, iar cheltuielile lor erau plătite de șeful său, Andrew.

„Au înțeles greșit”

„Unele dintre fete au înţeles greşit realitatea şi au crezut că (vor fi) următoarea lui soţie", a povestit Stancu pentru BBC.

„Când şi-au dat seama de realitate, este uşor să se transforme din prieten în duşman şi să facă o declaraţie la poliţie", a continuat el.

Lipsa de încredere a lui Bogdan Stancu în femeile care îl acuză pe Andrew Tate contrastează puternic cu loialitatea pe care o simte faţă de șeful său.

„Nu mă îndoiesc niciodată de Andrew", a spus Stancu.

„Sunt tinere şi proaste", a spus Stancu, motivându-și astfel îndoiala în privința acuzațiilor aduse lui Andrew Tate.

Cu toate acestea, a fost corect ca poliţia să investigheze aceste învinuiri grave şi că, dacă fraţii Tate vor fi în cele din urmă acuzaţi şi condamnaţi, trebuie să plătească pentru crimele lor, susține Stancu.

De ce îi era teamă lui Andrew Tate

El a oferit, de asemenea, o privire asupra anxietăţilor lui Andrew Tate, spunând că şeful său credea că „cineva a vrut să-i facă rău".

Nu era clar de unde credea Tate că venea ameninţarea, a spus el. Întrebat dacă aceste îngrijorări indică paranoia, şeful securităţii a spus: "Nu aş spune "paranoic", dar poate ceva asemănător".

„A vrut să aibă o viaţă normală şi nu a putut poate că este normal să fie puţin mai paranoic", a declarat Stancu.

Bodyguardul lui Tate a spus că influencerul putea fi, de asemenea, impulsiv în timpul călătoriilor în străinătate, schimbându-şi programul la prima ocazie şi zburând spre diferite destinaţii la un moment dat.

„Echipa de securitate a rămas în interiorul hotelului, cu bagajele încuiate şi fără să ne schimbăm hainele", a spus el, "pentru că ştiam că se poate întâmpla orice".



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.