DEZVăLUIRI

Frații Tate, puricați de ANAF. Ce AVERE au, de fapt, "milionarii"


Frații Tate, puricați de ANAF. Ce AVERE au, de fapt, "milionarii"

PUTEREA24 | 2023-01-20 22:23

Frații Tate, Andrew și Tristan, au înregistrate în România cinci firme. Cei doi spun că sunt multimilionari şi că câştigă minimum un milion de dolari pe lună, dar inspectorii ANAF au avut o surpriză atunci când le-au luat afacerile la verificat.

Frații Tate sunt arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați de DIICOT de constituire de grup infracțional organizat și trafic de persoane și viol.

Au mai fost reținute și două complice, Georgiana Naghe, iubita lui Andrew Tate, respectiv Luana Radu, fost ofițer de poliție.

Din cele 5 firme din România, numai pe două au activitate. SC Talisman Enterprises SRL are doi angajați și se ocupă cu ”activităţi ale portalurilor web”. În 2021, firma cu sediul în localitatea Tărlungeni, județul Brașov, a raportat o cifră de afaceri de 2,2 milioane de lei și pierderi de 781.000 de lei. Conform Registrul Comerțului, ea este deținută în proporție de 95% de Tristan Tate și 5% de fratele acestuia, Andrew Emory. De altfel, Talisman e apelativul cu care Tristan Tate defilează pe rețelele sociale, conform .

Andrew Tate este acționar și la War Room Vegas SRL, o firmă care, în prezent, este inactivă fiscal. Obiectul declarat de activitate viza închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing. Firma este administrată de Alexander Jacob Kozac, un american de 36 de ani născut în Scanton, Pennsylvania. De altfel, el deține 45% din societate, iar Andrew Tate are 45% din companie.

La Royalty Sport Management SRL din Brașov, societate administrată de Grigore Sebastian Vieru, Andrew Tate deține 10 procente.

În martie 2021  cei doi frați au înființat videochatul: Emory Andrew Tate and Sons SRL, cu sediul social în comuna Voluntari, Ilfov, domeniul de activitate al societății fiind ”activităţi ale portalurilor web”. Firma, care nu are depuse bilanțuri fiscale, e administrată de Tristan Tate care deține 95% din companie, în timp ce fratele său, Andrew are 5 procente din firmă.

Spirit House Enterprisess SRL, cu „activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei”, este a patra firmă din România a celor doi frați. Înființată în 2018 în localitatea Săcele, Brașov, societatea este și ea  inactivă fiscal. Firma aparține lui Tristan Tate și lui Thomas Nicholas Francis, un polonez născut în Middleburg.

ANAF susține că frații Tate nu au venituri legale de un milion de dolari pe lună.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.