DEZVăLUIRI

IDILA care se ascunde în spatele grevei de la metrou. Dezvăluiri despre afacerile iubitei sindicalistului Rădoi


IDILA care se ascunde în spatele grevei de la metrou. Dezvăluiri despre afacerile iubitei sindicalistului Rădoi

E.Ş. | 2021-04-01 16:54

Greva sindicaliștilor de la metrou dezvăluie interese și dedesubturi care sunt mult peste motivele invocate: tăieri de salarii sau disponibilizări. Revolta din subteran s-a produs imediat după anunțul Ministerului Transportului privind desființarea spațiilor comerciale din stații.

Sindicalistul șef Ion Rădoi face toate ”jocurile”. Însă nu singur, ci alături de iubita sa secretă, Elena Claudia Minea, dar și de o altă femeie de afaceri de succes în ceea ce privește spațiile comerciale din stațiile de metrou, Iuliana Adina Mihale, dezvăluie .

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, Rădoi și Minea locuiesc împreună și chiar fac vizite nocturne la sediul Metrorex. Sindicalistul șef a fost căsătorit cu Emilia, dar s-a despărțit de aceasta și s-a cuplat cu Elena Claudia Minea, trecută și ea, la rândul ei, printr-un divorț. Minea (fostă Drăgan) este acționar și administrator la 4 firme care dețin contracte de închiriere a unor spații comerciale din stațiile de metrou:

MADAME BOUTIQUE S.R.L.

CLAUDET BOUTIQUE S.R.L.

ANDO BUSINESS ASSISTANCE S.R.L.

CLAUDETTE A & I SRL

Elena Claudia Minea este asociată în firma MADAME BOUTIQUE S.R.L. cu Iuliana Adina Mihale, aceasta fiind – la rândul său – acționar la alte firme care dețin spații comerciale în stațiile de metrou din București. Deci filiera are mai multe ramificații.

Astfel, firma CLAUDETTE A & I SRL – unde Minea este asociată tot cu Mihale – deține trei spații comerciale:

Stația de metrou Piața Unirii (PU1VX02)

Stația de metrou Dristor 1 (DR1VX02)

Stația de metrou Timpuri Noi (TNOVY01)

Firma CLAUDET BOUTIQUE S.R.L. – apare, din nou, ca asociat și Mihale– deține două spații comerciale:

Stația de metrou Crângași – 29 mp (CRIV01)

Stația de metrou Piața Unirii 1 – 7.89 mp (PU1VX02)

Firma ANDO BUSINESS ASSISTANCE S.R.L. deține, de asemenea, două spații comerciale:

Stația de metrou Costin Georgian – 4.75 mp (GEOY05)

Stația de metrou Dristor 1 – 6.36 mp (DR1VX01)

Potrivit informațiilor obținute, ÎN EXCLUSIVITATE, de GÂNDUL.RO, Mihale- asociata Elenei Claudia Minea – este acționar și/sau administrator la cele trei firme unde ”colaborează” fructuos cu iubita secretă a lui Ion Rădoi (respectiv MADAME BOUTIQUE S.R.L., CLAUDETTE A & I SRL și CLAUDET BOUTIQUE S.R.L.), dar controlează și alte trei societăți.

ADINA PRODCOM PREST S.R.L

ALE & AD FASHION SRL BOCCA RESTAURANT S.R.L.

 ADINA PRODCOM PREST S.R.L deține două spații comerciale:

Stația de metrou Piața Unirii 1, Spațiul Comercial C1

Stația de metrou Piața Unirii 2, Spațiul Comercial C9

Firma ALE & AD FASHION SRL deține un spațiu comercial în Piața Unirii 2 (PU2VI02), acolo unde asociat apare și Gherman Rădiță.

BOCCA RESTAURANT S.R.L. – asociat cu Mihale fiind tot Gherman Rădiță – deține două spații comerciale în stația de metrou Universitate:

Un spațiu comercial de 5 mp (UNIVX03)

Un spațiu comercial de 20,80 mp (UNIVX04).

După cum se poate constata la un calcul simplu, 14 spații comerciale sunt administrate și exploatate cu succes financiar incontestabil de ”protejata” lui Ion Rădoi – Elena Claudia Minea – și de colaboratoarea acesteia, Iuliana Adina Mihale.

Este lesne de înțeles că perspectiva ”sumbră” potrivit căreia, la începutul lunii aprilie, aceste spații comerciale ar trebui eliberate, așa cum dorește conducerea Metrorex, i-a creat insomnii lui Ion Rădoi, iar protestul sindicaliștilor de la metrou se prezintă într-o cu totul altă lumină.


Mai multe imagini:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.