DEZVăLUIRI

ÎNREGISTRAREA prin care AUR acuză PNL. Alina Gorghiu susține că totul e fals


ÎNREGISTRAREA prin care AUR acuză PNL. Alina Gorghiu susține că totul e fals

E.Ş. | 2021-10-04 20:48

AUR a dat luni seară publicității o înregistare realizată de deputatul AUR Ciprian Titi Stoica în care i se oferă de către un coleg liberal funcții în instituţii deconcentrate pentru membri AUR la schimb cu susținerea Guvernului la moțiunea de cenzură.

Mai mulţi membri AUR au susţinut luni că au fost contactaţi de oameni importanţi din PNL pentru a le oferi diverse avantaje în schimbul sprijinirii PNL la votul de marţi pe moţiunea de cenzură depusă de PSD.

„Eu ti-o spun direct, promovam cativa oameni unde vrei tu, unde spui, nu stie nimeni, ii facem membri PNL de forma si gata. Intelegi? Ne spui unde, institutii deconcentrate…”, este oferta pentru deputatul AUR.

Alina Gorghiu a negat că deputatul de Timiș Cosmin Șandru a încercat să mituiască un deputat AUR pentru a nu vota marți la moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

„Este doar modalitatea domniilor lor de a atrage atenția pentru ziua de mâine, ziua în care probabil că moțiunea de cenzură va atrage toate privirile. Pentru noi agenda a fost alta, suntem destul de serioși și responsabili și nu se pune problema să cumpere un vot sau două. Diferența e una destul de mare, de câteva zeci de parlamentari.

S-a discutat despre modalitatea în care, mâine, parlamentarii PNL participă la moțiune, nu votează moțiunea. Nu e nimic nou. Disciplina de partid este limpede. Colegii care votează moțiunea este în afara partidului”, a spus Alina Gorghiu, în direct pentru

„Sunt sigură că toate aceste informații pe care le aveți se vor prezenta oriunde este nevoie. Înțeleg că s-a făcut plângere, mă bucur că este o plângere. Cu cei de la AUR se pare că în condiții instituționale se poate rezolva problema, altfel domniile lor știu doar cu pumnul și bătaia.

Eu îl știu pe Cosmin Șandru. Nu este vocea colegului meu, măcar atâta lucru să poată confirma orice deputat care îl cunoaște. E un noroc că nu e vocea domniei sale”, a precizat Alina Gorghiu.


Galerie media:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.