DEZVăLUIRI

Liviu Dragnea, primele DEZVĂLUIRI la ieșirea din închisoare: ”A fost ca în iad”


Liviu Dragnea, primele DEZVĂLUIRI la ieșirea din închisoare: ”A fost ca în iad”

E.Ş. | 2021-09-19 21:29

Fostul lider PSD, recent întors din penitenciar, Liviu Dragnea a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa din spatele gratiile, plângându-se de condițiile inumane.

”În penitenciar a fost ca in Iad, sistemul e gândit gresit, societatea greșește că tratează superficial contrar cu țările nordice, cu condiții și consiliere psihologice. Cine e condamnat, e condamnat la privare de libertate, nu e condamnat la foame, frig, căldură vara, ploșnițe.

Ceea ce am înțeles și eu e că ei sunt interesați ca cei care ies din penitenciare să fie mai puțin tentați să repete o altă infracțiune: vorbim de infracțiuni de violență și altele. În România se dorește să avem penitenciare ca în evul mediu. O mare parte din cei care trec prin închisoare sunt tentați să facă din nou.

Se poate merge pe abordarea: să moară frate. Ceea ce nu se înțelege e că în închisori se intră și se iese. Cei care ies sunt predispuși să facă aceste infracțiuni. Nimeni nu stă în mod serios de vorbă cu ei.

Am avut un regim penitenciar special negativ, nu am avut tabletă sau jacuzzi. Nouă luni de zile am stat închis la izolare, în care doar 50 de minute ieșeam afară. Am văzut foarte puțin lumina zilei”, a spus Dragnea, la Realitatea Plus.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.