DEZVăLUIRI

Mama lui Radu Mazăre A MURIT după ce s-a anunţat CONDAMNAREA cu executare pentru fiul cel mic, Alexandru Mazăre


Mama lui Radu Mazăre A MURIT după ce s-a anunţat CONDAMNAREA cu executare pentru fiul cel mic, Alexandru Mazăre

PUTEREA24 | 2022-05-13 17:46

Din primele informaţii Gabriela Victoria Mazăre ar fi suferit un infarct chiar a doua zi după ce s-a anunţat condamnarea cu executare pentru fiul cel mic, Alexandru Mazăre.

Vestea a fost făcută publică de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu pe pagina sa de Facebook. 

Este cunoscut faptul că Gabriela Victoria Mazăre (81 ani) ar fi suferit mai multe intervenții pe cord şi ar fi avut montat şi un stimulator cardiac.

"Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. 

Sunt cu tine,umăr lângă umăr,urcăm muntele,până ce rămâne numai muntele. 

Drum ușor spre lumea fără dor, doamna Gabi!“ - este mesajul transmis de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu pe Facebook.

Funeraliile se vor desfășura luni după amiază

"O sa o depunem mâine la Clares, lângă cimitirul central. Luni la ora 13.30 este slujba la Casa Mortuara, la 14.00 se pleacă de la Casa Mortuara către biserica Mamaia Sat, unde începe slujba la ora 15.00. Înmormântarea este la ora 16.00, la cimitirul Mamaia Sat", au anunţat membrii familiei Mazăre.

Alexandru Mazăre, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare

Alexandru Mazăre a fost deputat în mandatul 2004-2008 şi apoi, de două ori, senator al României, între 2008 - 2012 şi 2012 - 2016.

În dosarul campusului social Henri Coandă, fostul primar al Constanței, Radu Ştefan Mazăre, a fost acuzat de luare de mită şi de fals în declaraţii, iar fratele acestuia, fostul senator PSD Alexandru Mazăre, a fost acuzat de complicitate la luare de mită şi de fals în declaraţii.

În cazul lui Radu Mazăre, Curtea Supremă a decis încetarea procesului penal.

În iunie 2018, aceeaşi instanţă i-a achitat atât pe Radu Mazăre, cât şi pe fratele său, Alexandru Mazăre, cei doi fiind sancţionaţi cu amendă penală în valoare de 5.000 de lei. La acea vreme, Alexandru Mazăre a fost achitat pentru complicitate la luare de mită, dar amendat pentru fals în declaraţii, informează .

Astăzi, judecătorii ÎCCJ au decis să menţină achitarea în cazul lui Radu Mazăre, însă au schimbat amenda penală cu închisoare cu executare în cazul lui Alexandru Mazăre.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.