DEZVăLUIRI

Mașina GOOGLE a fost făcută praf de un TREN în Mehedinți


Mașina GOOGLE a fost făcută praf de un TREN în Mehedinți

PUTEREA24 | 2023-05-10 13:37

Un accident a avut loc, miercuri, în localitatea Butoieşti din judeţul Mehedinţi, în care a fost implicată maşina Google, șoferul acesteia neacordând prioritate de trecere trenului care circula pe ruta Drobeta Turnu Severin - Filiaşi.

”La data de 10 mai a.c., ora 10.11, Poliţia oraşului Strehaia a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că în comuna Butoieşti s-a produs un accident rutier între un autoturism şi un tren. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Strehaia care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 51 de ani în timp ce conducea un autoturism în localitatea Butoieşti, la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere, semnalizată prin indicatoare rutiere şi semnale acustice şi luminoase, nu a acordat prioritate de trecere trenului şi a intrat în coliziune cu acesta”, a transmis IPJ Mehedinţi.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe un teren agricol, scrie News.ro. În ciuda faptului că mașina este daună totală, șoferul a fost rănit uşor, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. El urmează să fie testat pentru alcoolemie după acordarea îngrijirilor medicale.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.