DEZVăLUIRI

MOTIVUL pentru care s-ar fi sinucis chirurgul Radu Mirică


MOTIVUL pentru care s-ar fi sinucis chirurgul Radu Mirică

PUTEREA24 | 2022-09-30 16:09

Radu Mirică, vicepreședintele Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie, s-a sinucis joi dimineață, aruncând-se de pe un bloc cu 12 etaje din Pantelimon.

La scurt timp de la tragedie, anchetatorii au descoperit și un mesaj de adio, pe care bărbatul îl scrisese înainte de a recurge la gestul extrem.

Surse din anchetă au declarat pentru că doctorul nu ar fi avut o viață perfectă, așa cum lăsa să se înțeleagă pe rețelele de socializare. Bărbatul de 34 de ani s-ar fi confruntat cu o depresie severă și ar fi avut tensiuni în viața de cuplu, asta după ce și-ar fi înșelat soția.

Aceleași surse au dezvăluit că în ziua tragediei, chirurgul s-ar fi certat cu partenera lui, apoi a mers la o sală de jocuri de noroc.

Ulterior, el ar fi condus până în Pantelimon, acolo unde s-a urcat de pe un bloc cu 12 etaje, punându-și capăt zilelor. Anchetatorii susțin că medicul i-a trimis un mesaj de adio soției, cu puțin timp înainte de a-și încheia socotelile cu viața, în care a încercat să-i explice de ce a recurs la gestul halucinant.

Medicii sosiți la fața locului au încercat din răsputeri să-l readucă la viață pe chirurg. Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic, impactul cu solul fiind unul fatal pentru bărbatul de 34 de ani.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.