DEZVăLUIRI

Peste 350 de nuntași intră în CARANTINĂ după ce MIREASA a aflat că are COVID


Peste 350 de nuntași intră în CARANTINĂ după ce MIREASA a aflat că are COVID

PUTEREA24 | 2020-10-14 18:35

Peste 350 de participant la o nuntă desfășurată în week-end-ul trecut la Oradea sunt obligați să intre în carantină după ce chiar mireasa a fost confirmată cu noul coronavirus. În acest caz fost deschis un dosar penal petnru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit news.ro.

Potrivit eBihoreanul.ro, nunta la care au participat peste 350 de persoane a fost a fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, iar mireasa a fost confirmată, marţi, cu infecţie COVID-19. Sursele citate afirmă că, iniţial, la ancheta epidemiologică, ea a declarat un singur contact direct, pe proaspătul său soţ, dar ulterior medicul care a făcut ancheta a aflat că tânăra a avut nunta în weekeend. Ca urmare, ancheta a fost reluată, tânăra fiind obligată să dea lista tuturor persoanelor prezente la nuntă. La eveniment au participat atât persoane din Bihor, cât şi din Maramureş, iar direcţiile de sănătate publică din cele două judeţe vor trebui să le trimită decizii de intrare în carantină pentru 14 zile.

“La Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea se află înregistrat dosarul (...) în care se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, (…) constând în aceea că în data de 10.10.2020, între orele 20.30-21.30, numitul X şi-a organizat o petrecere de celebrare a căsătoriei la sala de evenimente Opera din municipiul Oradea, ocazie cu care au fost prezenţi ca invitaţi un număr de circa 356 de persoane, sens în care nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”, au transmis procurorii.

 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.