DEZVăLUIRI

Poliţiştii din Bucureşti, prinşi în flagrant când primeau ȘPAGĂ, au fost DENUNȚAȚI de un coleg cercetat tot pentru mită


Poliţiştii din Bucureşti, prinşi în flagrant când primeau ȘPAGĂ, au fost DENUNȚAȚI de un coleg cercetat tot pentru mită

PUTEREA24 | 2023-04-30 16:00

Apar informații noi în cazul polițiștilor prinși în flagrant când primeau șpagă. Cei doi își construiseră o adevărată rețea infracțională, însă ar fi fost denunțați chiar de un coleg cercetat tot pentru mită.

Potrivit surselor publicației Adevărul, cei doi polițiști care sunt acum cercetați pentru că a luat bani de la șoferii pe care îi opreau în trafic au fost denunțați de un coleg care a fost anchetat, în anul 2021, tot pentru luare de mită, potrivit .

Mai mult, cei doi polițiști au încercat să-l coopteze în această rețea infracțională pe colegul care i-a denunțat, însă acesta a refuzat și a luat legătura cu procurorii DNA.

Cei doi polițiști acționau în zonele luxoase ale Capitalei, acolo unde îi opreau pe șoferi și le solicitau anumite sume de bani, pentru a nu-i sancționa.

Polițiștii au fost prinși în flagrant de procurorii DNA, însă judecătorul de la Tribunalul București a decis ca aceștia să fie plasați sub arest la domiciliu.

Procurorii DNA au contestat decizia instanței și cer ca aceștia să fie cercetați în arest preventiv pentru 30 de zile.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.