DEZVăLUIRI

Procurorii DNA au descins la Poşta Română


Procurorii DNA au descins la Poşta Română

PUTEREA24 | 2023-05-25 20:48

Procurorii DNA au descins la Poșta Română. Au fost percheziții în cinci locații din București, Bacău și Iași.

Perchezițiile din cinci locații din București, Bacău și Iași au avut loc în urma unor suspiciuni de ilegalitate la mai multe contracte de achiziții publice.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie în legătură cu încheierea unor contracte de achiziţii publice, comise în perioada 2022-2023, anunţă, joi, .

”În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi şi din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău”, au mai transmis procurorii.

Reacţia Poştei Române

Reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție au ajuns astăzi la trei dintre sediile Companiei. Paralel cu verificările DNA, Poșta Română a demarat propria cercetare internă.

"Mai multe detalii pe această temă putem oferi odată cu finalizarea verificărilor.

Asigurăm că operatorul național de servicii poștale tratează cu maximă responsabilitate toate obligațiile impuse prin lege și își gestionează cu seriozitate și cu atenție resursele și proiectele pe care le desfășoară.

De asemenea, Compania cooperează în mod obișnuit cu orice autoritate publică de control, fiind deschisă oricăror solicitări oficiale privind activitatea sa", au transmis, joi, reprezentanţii Poşta Română.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.