DEZVăLUIRI

REZULTATELE necropsiei afaceristului ucis în explozia din Arad. Cum A MURIT Ioan Crişan


REZULTATELE necropsiei afaceristului ucis în explozia din Arad. Cum A MURIT Ioan Crişan

PUTEREA24 | 2021-05-31 18:53

Medicii legiști au finalizat necropsia în cazul asasinării omului de afaceri Ioan Crişan într-un atac cu bombă, în Arad.

Explozia și inhalarea de gaz au fost cauzele morții stabilite de anchetatori, potrivit . 

”În cauză au fost audiate mai multe persoane, în continuare fiind efectuate activităţi de urmărire penală în ritm continuu şi susţinut. În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie şi soluţionării cu celeritate a cauzei, au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care îşi desfăşoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică”, au mai precizat procurorii.

Procurorii au schimbat încadrarea în cazul exploziei produse sâmbătă dimineața în Arad, în urma căreia un om de afaceri a murit, din omor în omor calificat cu premeditare. Anchetatorii cred că au găsit momentul în care ar fi putut fi montat dispozitivul exploziv pe automobil.

Audierile la Parchetul din Arad continuă. Între timp, procurorii au schimbat încadrarea din omor, în omor calificat cu premeditare.

„Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, a transmis luni de Parchetul General.

Anchetatorii au analizat cu atenție toate imaginile de pe camerele de supraveghere, iar acum încearcă să identifice momentul în care bomba a fost plasată sub scaunul lui Ioan Crișan. 

Fiica afaceristului a declarat, pentru Antena 3, că tatăl ei a fost, săptămâna trecută, cu autoturismul la un service, acolo unde și-a schimbat două cauciucuri. Afaceristul a stat aproximativ 25 de minute pe terasa service-ului, timp destul pentru ca cineva să fi putut monta dispozitivul sub scaun. Polițiștii susțin însă că toate camerele de supraveghere din incinta service-ului auto nu arată că cineva suspect s-ar fi apropiat de mașină.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.