DEZVăLUIRI

S-a încheiat CERCETAREA judiciară în cazul lui Mario Iorgulescu. Se cere pedeapsa MAXIMĂ


S-a încheiat CERCETAREA judiciară în cazul lui Mario Iorgulescu. Se cere pedeapsa MAXIMĂ

PUTEREA24 | 2023-01-13 20:58

Astăzi, la Tribunalul București, s-a încheiat cercetarea judiciară în procesul în care Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino, este anchetat pentru omor, după ce a cauzat în 2019 un accident soldat cu decesul unui tânăr. Mario era drogat și beat la volanul unui Aston Martin.

Procurorul a solicitat pedeapsă maximă pentru Mario Iorgulescu, decizia urmează să fie anunțată pe 8 februarie. Azi a vorbit și Alex Pițurcă, în calitate de martor.

La cererea lui Florin Durgheu, avocatul lui Mario Iorgulescu, s-au vizionat înregistrările cu accidentul. S-a discutat și despre expertiza tehnică și s-a ajuns la concluzia că în momentul impactului Mario Iorgulescu conducea cu o viteză aproximativă de 160 km/h. 

  Tot astăzi, procurorul a explicat că Mario Iorgulescu consumase cocaină în ziua accidentului, conform expertizei medicale. 

  Cererea de reîncadrare juridică, de la omor la ucidere din culpă, a fost respinsă de judecătoare.

Familia victimei solicită suma de 150.000 de lei daune materiale și daune morale de câte 250.000 de euro pentru fiecare dintre cele două parți civile. Dacă instanța îl va găsi vinovat pe Mario Iorgulescu, aceste costuri vor fi suportate de către asigurator, așa cum se întâmplă în cazul accidentelor rutiere, nu de către victimă, care ar uma să-și ispășească numai pedeapsa.

  Cele două parți civile sunt: Vicol Maria (mama tânărului ucis) și soția alături de copiii victimei.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.