DEZVăLUIRI

Shaormerie cunoscută din Capitală, închisă după ce ar vândut carne cu viermi


Shaormerie cunoscută din Capitală, închisă după ce ar vândut carne cu viermi

PUTEREA24 | 2022-08-23 16:49

Activitatea unei shaormerii cunoscute din București a fost închisă temporar pentru că ar fi pus în vânzare carne cu viermi. În plus, patronii au fost amendați cu 19.000 de lei potrivit Poliţiei Capitalei, citată de Agerpres.

Controlul a survenit în urma apariţiei pe rețelele de socializare a unor imagini cu bunuri perisabile, improprii consumului, expuse spre vânzare în fast-food-ul amendat și închis temporar. Pe TikTok a apărut o filmare realizată la shaormeria La Turcu, din cartierul Baicului din Capitală, lângă Gara Obor, în care unui angajat i se atrage atenția că o bucată de carne, care era scoasă la vânzare, are viermi.

”Marţi, poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 2 - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu reprezentanţi ai ANPC, au efectuat un control, în vederea stabilirii situaţiei de fapt, precum şi pentru verificarea activităţii de producţie, prelucrare, depozitare şi comercializare de produse destinate consumului general. În urma acestor activităţi, societatea a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 17.000 de lei, conform OG 21/1992 republicată, şi cu 2.000 de lei, conform OG 99/2000 republicată”, se precizează în comunicat.

De asemenea, arată sursa citată, a fost dispusă indisponibilizarea şi retragerea din circuitul consumului a 187,7 kg de carne/produse din carne/produse alimentare perisabile. A fost oprită temporar prestarea de servicii, până la remedierea deficienţelor.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.