DEZVăLUIRI

Sportivi atacați cu motocoasa la Bușteni


Sportivi atacați cu motocoasa la Bușteni

PUTEREA24 | 2021-07-21 15:15

Mai mulți sportivi au fost atacaţi de un individ beat cu o motocoasă în stațiunea Buşteni. Victimele sunt pugilişti la clubul Gloria Buzău. Majoritatea persoanelor agresate erau minore.

Incidentul a avut loc în faţa unui supermarket din localitate, sportivii fiind acostați de trei bărbaţi aflaţi în stare de ebrietate. Una dintre fete, Bianca, le-a spus celor trei indivizi să păstreze distanţa deoarece sunt beţi. Dacă doi dintre bărbaţi s-au conformat, cel de-al treilea a pus mâna pe o motocoasă şi a început să-i ameninţe pe pugilişti. Din păcate, Bianca a fost rănite la mâna dreaptă, iar o altă colegă a fetei a leşinat în urma unui atac de panică.

Totul s-a termina din fercire după ce mai multe persoane care au ieşit şi magazin şi au intervenit. Bărbatul în vârstă de 48 de ani s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe si tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Staţiunii Buşteni au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în faţa unui magazin din staţiune, a izbucnit un conflict, între mai multe persoane. În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o tânără, în vârstă de 19 ani, care a declarat faptul că, a avut un conflict spontan cu un bărbat, din cauza unui loc pe o bancă din faţa unui magazin”, precizează IPJ Prahova, citat de adevarul.ro.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.