DEZVăLUIRI

Suceava: fetițe AGRESATE SEXUAL de o educatoare de 52 de ani, la o grădiniță


Suceava: fetițe AGRESATE SEXUAL de o educatoare de 52 de ani, la o grădiniță

PUTEREA24 | 2022-01-18 10:42

O educatoare din judeţul Suceava a fost arestată pentru acuzațiile de viol în formă continuată, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Incidentul a avut loc la Grădinița cu Program Normal "Căsuța din Povești" Bosanci.

„Dacă se confirmă aceste lucruri, şi am înţeles că există elemente rezonabile spre confirmare, cu siguranţă trebuie un consult psihiatric, dincolo de aplicarea legii penale. Dacă se confirmă. Până acum am înţeles că sunt suspiciuni rezonabile pe baza cărora a fost arestată preventiv”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Ministrul afirmă că este absolut "incalificabil, nu numai pentru un cadru didactic, pentru orice adult, cu atât mai mult pentru un cadru didactic".

Anul trecut, tatăl a două victime, de 3 şi 7 ani, a incendiat maşina educatoarei, potrivit .

Anchetatorii au efectuat percheziții la domiciliul femeii, dar și la grădiniță, iar săptămâna trecută aceasta a fost reținută pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost dusă la Judecătoria Suceava, unde a fost emis pe numele ei un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Măsura care nu este definitivă.

“Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorelor au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

În consecinţă, educatoarea a fost reţinută pentru 24 de ore şi apoi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Colegul său de breaslă, arestat şi el pentru abuz sexual al unei eleve de gimnaziu din Costâna, Todireşti, este profesorul Dragomir Vicenţiu Chisăliţă (59 de ani). Acesta preda Biologie şi Muzică şi a asaltat-o pe fată încercând s-o convingă să facă sex cu el.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.