DEZVăLUIRI

SURSE: Se pregătește trecerea școlilor în online, certificatul verde la locul de muncă și interzicerea circulaţiei între localităţi


SURSE: Se pregătește trecerea școlilor în online, certificatul verde la locul de muncă și interzicerea circulaţiei între localităţi

PUTEREA24 | 2021-10-20 15:03

Preşedintele Klaus Iohannis îi primește la Cotroceni, de la ora 17.30, pe responsabilii pentru gestionarea pandemiei în vederea introducerii de noi măsuri de restricţie, în contextul creşterii alarmente a numărului de cazuri de COVID-19.

Printre măsurile care vor fi discutate se află obligativitatea certificatul verde la locul de muncă, închiderea magazinelor dupa o anumita oră şi interzicerea activităţilor care pot genera aglomerări, au precizat surse oficiale pentru News.ro. 

Se va propune și închiderea tuturor şcolilor, grădinițelor și creștelor şi trecerea acestora în online, mai ales că de săptămâna viitoare, elevii din ciclul primar intră într-o scurtă vacanţă, de o săptămână. 

Altă măsură vizată carantina generală sau zonală, în funcţie de rata de incidenţă, dar şi interzicerea circulaţiei între localităţile care au un număr mare de cazuri. 

Totuși, nu se ia în calcul, cel puțin deocamdată, a introducerea stării de urgenţă în România. 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.