DEZVăLUIRI

Tragedie fără margini. O mireasă însărcinată în opt luni a DECEDAT în timpul ceremoniei. Infectată cu Covid, ieșise din spital pe semnătură


Tragedie fără margini. O mireasă însărcinată în opt luni a DECEDAT în timpul ceremoniei. Infectată cu Covid, ieșise din spital pe semnătură

PUTEREA24 | 2022-08-21 15:03

O dramă fără margini a avut loc sâmbătă după-amiază la Suceava. O mireasă în vârstă de doar 24 de ani, însărcinată în opt luni, a murit chiar în ziua în care trebuia să se căsătorească.

Tinerei i s-a făcut rău în timpul ceremoniei religioase și a fost transportată la spital, de către un echipaj al ambulanței, chemat la fața locului de către rudele disperate. Atunci când cadrele medicale au sosit în zonă, ea intrase deja în stop cardio-respirator. I s-au făcut manevre de resuscitare, dar în zadar și a fost dusă la Spitalul Județean. Aici, s-a continuat efortul de a o readuce la viață, din păcate tot fără rezultat. Nici copilul nu a putut fi salvat.

Viitorul soț nu a putut trece peste șoc. A făcut atac de panică și și-a pierdut cunoștința, iar medicii i-au acordat și acestuia îngrijiri medicale.

Conform monitorulsv.ro, tânăra a fost internată recent cu Covid-19, dar vineri, cu o zi înainte de căsătorie, a fost externată la cerere. De asemenea, femeia era cunoscută cu istoric de probleme cardiace, trecând printr-o operație pe cord.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.