DEZVăLUIRI

TRAGEDIE în Vrancea: o tânără mămică s-a SINUCIS, după ce a aflat că o înșală soțul


TRAGEDIE în Vrancea: o tânără mămică s-a SINUCIS, după ce a aflat că o înșală soțul

PUTEREA24 | 2022-01-06 18:45

O tânără mămică din Vrancea a fost găsită fără suflare, după ce ar fi găsit conversații între soțul ei și o altă femeie. Tânăra a fost găsită moartă, în propria locuință, dar a lăsat și un bilețel de adio pentru soțul ei.

Conform primelor informații transmise de către oamenii legii si citate de Spynews.ro, în noaptea de Revelion, femeia a avut acces la telefonul partenerul ei de viață. Tot atunci, a descoperit și mai multe convorbiri între soțul ei și o altă femeie, pe rețelele de socializare.

A intrat pe contul de Facebook al soţului și toate conversațiile dintre el și o altă femeie au împins-o să recurgă la un gest necugetat. Cei doi soți au împreună doi copii și localnicii au povestit că se certau destul de des în ultima vreme.

Mai mult decât atât, vecinii cuplului au mărturisit că femeia bănuia de mai multă vreme că partenerul ei de viață o înșeală, însă niciodată nu a avut dovezi.

Înainte de a-și pune capăt zilelor, tânăra mămică a doi copii, în vârstă de 29 de ani, a lăsat și un mesaj pentru soțul ei.

"Bucuria pe care mi-ai făcut-o tu, ţi-o fac şi eu acum", a scris femeia.

Oamenii legii au declarat că s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

”Luni, 3 ianuarie, în jurul orei 11.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o anexă a unei locuințe din comuna Țifești, a fost găsită o femeie decedată. Prezenți la fața locului, polițiștii au constatat faptul că femeie de 29 de ani nu prezenta alte urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și efectuează cercetări în acest caz", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.