DEZVăLUIRI

Un elev de liceu a mers cu pistolul la ore. Profesor a descoperit arma şi a anunţat autorităţile


Un elev de liceu a mers cu pistolul la ore. Profesor a descoperit arma şi a anunţat autorităţile

PUTEREA24 | 2023-05-16 15:26

Un elev de clasa a XII-a de la un liceu din judeţul Mureş a mers la şcoală cu un pistol cu bile, de tip airsoft. Un profesor a descoperit arma şi a anunţat de urgență autorităţile. Elevul a fost amendat, iar pistolul a fost confiscat, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc luni, la un liceu din Sovata, însă a fost anunţat autorităţilor în cursul zilei de marţi. ”La data de 16 mai 2023, în jurul orei 11:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Sovata au fost sesizaţi, de către reprezentanţii unei unităţi de învăţământ din localitate, cu privire la faptul că, la data de 15 mai 2023, în timpul orelor, un profesor a găsit asupra unui elev din clasa a XII-a o armă. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că este vorba de o armă de tip airsoft, cu bile, nesupusă autorizării”, transmit oficialii IPJ Mureş.

Elevul care a mers cu pistolul la şcoală are 18 ani şi este din Sovata. El a fost dus la sediul Poliţiei şi amendat contravenţional cu 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor din Legea 295/2004 care stipulează că ”sunt interzise portul şi folosirea armelor sau dispozitivelor neletale în locuri publice”.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.