DEZVăLUIRI

UPDATE. Un fost MINISTRU a ajuns la URGENȚĂ după ce a căzut de pe o hală industrială


UPDATE. Un fost MINISTRU a ajuns la URGENȚĂ după ce a căzut de pe o hală industrială

PUTEREA24 | 2021-03-31 17:16

Un fost ministru ajuns, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani, după ce ar fi căzut de pe o hală industrială. Este vorba despre deputatul Ion Ştefan, fost ministru al Dezvoltării.


UPDATE. Un fost MINISTRU a ajuns la URGENȚĂ după ce a căzut de pe o hală industrială UPDATE 18.41 Presedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, a declarat pentru News.ro că parlamentarul ar fi suferit leziuni la o mână şi la un picior după ce ar fi căzut de pe o hală, de la o înălţime de circa 3 metri. Deputatul a fost deja transferat la Spitalul Floreasca, iar starea lui este stabilă.

"E bine, se va recupera. E lovit la un picior şi la o mână, nu ştiu exact cum s-a produs incidentul. Ştiu doar că a căzut de la o înălţime de circa 3 metri. Îi urăm sănătate colegului nostru", a afirmat Toma.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, starea lui Ion Șefan (foto) ar fi stabilă, însă acesta ar putea fi transferat în următoarele ore la un spital din Capitală pentru investigații medicale mai amănunțite.

"Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică",a declarat, pentru Agerpres, Cătălin Toma.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.