DEZVăLUIRI

Un șef de la ISU Dobrogea, ARESTAT pentru agresiuni sexuale și corupere de minori


Un șef de la ISU Dobrogea, ARESTAT pentru agresiuni sexuale și corupere de minori

PUTEREA24 | 2021-05-30 18:22

Un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, din județul Cnstanța, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru acuzațiile de agresiune sexuală și corupere de minori.

Adrian Strătilă, plutonier adjutant ISU Dobrogea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea a două infracţiuni de agresiune sexuală, pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale şi pentru coruperea sexuală a minorilor.

Decizia luată de Tribunalul Militar Bucureşti nu este definitivă și a fost atacată la Curtea Militară de Apel Bucureşti.

„Bărbatul este angajatul ISU Constanţa din anul 2007, fiind încadrat ca şi comandant de echipaj şi şofer. Până acum, nu a avut niciodată abateri de natura profesională.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni.

La nivelul Inspectoratului s-a luat măsura suspendării raporturilor de muncă ale acestuia pentru 30 de zile, iar ulterior se va decide mai departe”, a transmis ISU Dobrogea, potrivit .



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.