DEZVăLUIRI

Un șofer de TIR român, CRIMINAL în serie. Câte femei A UCIS


Un șofer de TIR român, CRIMINAL în serie. Câte femei A UCIS

PUTEREA24 | 2021-08-27 15:37

Un șofer român de TIR riscă să rămână închis pe viață, fiind acuzat de uciderea a două tinere, pe teritoriul Austriei. Este bănuit și de alte 4 crime în România.

Sentința pentru dublul asasinat  a fost confirmată și de Justiția Germană, potrivit Tiroler Tageszeitung, întrucât Cătălin C. a fost găsit vinovat de uciderea a doău persoane: o tânără germană în 2016 și o franțuzoaică, Lucile K. la Kufstein, în 2014. 

Justiția germană îl poate închide pe viață pe bărbatul de 44 de ani, după ce va evalua potențialul pericol asupra societății pe care l-ar presupune eliberarea lui la un moment dat.

Românul a fost găsit la șapte luni după uciderea tinerei și condamnat la închisoare pe viață, inclusiv la detenție de securitate, de către Tribunalul Regional din Freiburg, în 2017.

Cu toate acestea, conaționalul a contestat arestul la Curtea Federală Germană. Inițial a avut succes - Curtea Federală a anulat decizia din cauza unei motivări inadecvate a primei instanțe, citeaza .

Astfel, analiza privind detenția preventivă a trebuit să fie din nou examinată miercuri de Tribunalul Regional din Freiburg. Rezultatul este faptul că posibilitatea arestului preventiv rămâne în picioare.

Juraţii austrieci de la Tribunalul din Innsbruck au decis în unanimitate, în luna iunie 2020, vinovăţia lui Cătălin Ciolpan pentru uciderea lui Lucile K. din Kufstein, conform stiridiaspora.ro. 

Lucile Klobut, în vârstă de 20 de ani, originară din Lyon, a fost găsită moartă în dimineaţa zilei de 12 ianuarie 2014 pe malurile râului Inn din Kufstein, o localitate din Tirol, în care se ținea un program Erasmus. 

Fata a fost victima unei agresiuni cu o seară înainte, fiind lovită în mod repetat în cap cu o bară de fier.

Cătălin Ciolpan este bănuit și de alte patru crime comise în România. Asta după ce procurorii au anunțat că modul de operare se potrivește cu cel al altor patru crime comise în România, în perioada 2000 - 2004.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.