DEZVăLUIRI

UPDATE. Unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi cardiologi din țară, prins în FLAGRANT în timp ce primea 1000 de euro MITĂ


UPDATE. Unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi cardiologi din țară, prins în FLAGRANT în timp ce primea 1000 de euro MITĂ

PUTEREA24 | 2022-09-26 13:41

Şeful Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara este acuzat de luare de mită. Medicul Marian Gaşpar, este unul dintre ci mai cunoscuţi chirurgi cardiologi, a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 1.000 de euro de la un pacient.

UPDATE. Conducerea Institutului s-a pronunţat ferm împotriva corupţiei. ”Conducerea IBCV Timişoara se pronunţă ferm împotriva oricărei forme de infracţiune sau corupţie şi susţine permanent şi necondiţionat orice demers al instituţiilor abilitate ale statului ce vizează derapaje, ilegalităţi , nereguli referitoare la activitatea instituţiei. De asemenea suntem deschişi oricăror solicitări adresate nouă din partea instituţiilor statului român pentru identificarea şi combaterea oricarei forme de acţiuni ilegale. IBCV Timişoara îşi va continua misiunea de a se îngriji de sănătatea cetăţenilor şi de a se dedica pemanent salvării vieţii pacienţilor cu afecţiuni cardiovasculare, aşa cum face de aproape 30 de ani”, precizează sursa citată.

“În dimineaţa zilei de 26 septembrie 2022, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, cu sprijinul ofiţerilor D.G.A. Bucureşti şi cei ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Arad, au organizat un flagrant pentru depistarea comiterii unei infracţiuni de corupţie la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. În prezent se desfăşoară percheziţii, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a lămuririi împrejurărilor cauzei, urmând ca persoana vizată să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş pentru a fi audiată în legătură cu presupusa faptă cercetată”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. 

Medicul, care din 2003 este şef de secţie la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, a fost dus la audieri.  



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.