ECONOMIE

CFR introduce un serviciu nou la trenurile cu parcurs lung. Care vor fi prețurile


CFR introduce un serviciu nou la trenurile cu parcurs lung. Care vor fi prețurile

PUTEREA24 | 2021-04-05 17:27

CFR Călători introduce un serviciu nou. Astfel, la trenurile cu parcurs lung, cu ciruclație pet imp de zi, vor fi introduse vagoane de dormit sau cuşetă la un preţ special, informează operatorul feroviar într-un comunicat remis Agerpres.

În prima etapă, aceste vagoane vor fi introduse pe rutele Iaşi - Timişoara şi retur şi Bucureşti Nord - Baia Mare şi retur.

La vagonul de dormit cu două locuri, costul suplimentului de pat va fi de 20 lei, reducerea fiind de 75% pe oricare din relaţiile incluse pe ruta Bucureşti Nord - Baia Mare la trenurile IR 1745/ RE 4005 şi RE 4006/ IR 1746. În funcţie de tipul cuşetei, reducerea este de 27% şi de 25% din preţul suplimentului de pat. Practic, suplimentul de pat va fi 40 lei şi, respectiv 30 lei, la trenurile IR 1833 şi IR 1834.

Reducerile se aplică începând cu data de 8 aprilie 2021 şi nu se cumulează cu alte oferte sau facilităţi. Vagoanele de dormit şi cuşetă sunt dotate cu instalaţii de climatizare şi prize electrice. Serviciul va fi extins ulterior şi pe alte rute, în funcţie de solicitările călătorilor şi de condiţiile specifice trenurilor.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.