ECONOMIE

Cine este noul șef al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici


Cine este noul șef al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici

PUTEREA24 | 2020-10-30 18:30

Noul președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) este Violeta Vijulie, numirea fiind semnată deja de premierul Ludovic Orban. Aceasta ocupase până acum funcția de vicepreședinte, informează Mediafax.

„Din poziția de vicepreședinte, Violeta Vijulie a reușit, în numai câteva luni, să atragă fonduri europene în valoare de 12.000.000 de lei care vor fi utilizate pentru crearea E-bugetar - baza de date cu toți bugetarii din România, pentru pilotarea Concursului Național dedicat recrutării funcționarilor publici și pentru instruirea a 7.500 de persoane pe domeniile managementul resurselor umane și digitalizare”, se arată într-un comunicat transmis de ANFP.

Membru PNL încă din anul 2003, Violeta Vijulie este trainer și specialist în comunicare instituțională, cu diplomă de licență la Universitatea București, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, și diplomă de master în comunicare audio-vizuală la SNSPA, Facultatea de Comunicare „David Ogilvy”. Are o experiență în comunicare, management și proiecte europene, obținută în peste 20 de ani de activitate în mediul privat și public.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.