ECONOMIE

eBay intră pe piața din România!


eBay intră pe piața din România!

PUTEREA24 | 2023-05-23 16:13

Celebra companie americană eBay, unul dintre cei mai importanți jucători globali din comerţul online, intră pe piața din România pentru a crea o platformă prin intermediul căreia întreprinderile mici şi mijlocii de pe piaţa locală să îşi vândă produse şi servicii. Platforma va deveni operaţională începând cu 1 iunie şi este lansată în colaborare cu Poşta Română, scrie profit.ro.

"Prin programul e-export nation ajutăm IMM-urile româneşti să fie vizibile pentru cei 133 de milioane de cumpărători activi pe care eBay îi are în 190 de pieţe din întreaga lume. Le oferim sfaturi practice pentru a putea folosi eficient serviciile şi oportunităţile de export, precum şi multe alte beneficii de economisire a costurilor. În esenţă, le arătăm cum pot să-şi dezvolte afacerea şi să se extindă la nivel global”, a declarat Michael Sokolovsky, Head of Communications & Marketing eBay EMEA emerging markets.

"Tariful Poştei pentru clienţii înrolaţi pe această platformă va începe de la 21 lei, care include un discount de 10%. În urma unei comenzi plasate pe eBay, curierul Poştei Române va ridica coletul de la sediul firmei care a primit comanda şi va livra, într-un interval cuprins între 3 şi 10 zile, coletul la domiciliul celui care a comandat produsul sau serviciul", a explicat şi şeful operatorului poştal, Valentin Ştefan, care a menţionat că şi eBay va oferi facilităţi clienţilor, cum ar fi un anumit număr de listări gratuite.

Pe pagina de Facebook a Poştei Române este anunţat noul parteneriat dintre Poşta Română, eBay şi Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării! ”eBay este unul dintre cele mai mari mall-uri digitale din lume, iar prin noul nostru proiect, e-Export Nation, punem împreună la dispoziţia IMM-urilor din România o soluţie unică ce permite extinderea afacerii la nivel internaţional, prin serviciile Poştei Române.”, transmite compania.

Cei care doresc că se înscrie în program pot accesa pagina https://export.ebay.com/ro/e-export/.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.