ECONOMIE

O nouă IEFTINIRE a carburanților. Cât a ajuns să coste BENZINA și MOTORINA


O nouă IEFTINIRE a carburanților. Cât a ajuns să coste BENZINA și MOTORINA

PUTEREA24 | 2023-05-04 14:27

Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a ieftinit din nou benzina și motorina. Conform analizei Economica.net, Petrom a redus prețurile carburanților cu nouă bani pe litru.

Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București a afișat astăzi un preț de 6.51 lei pentru un litru de benzină standard. Motorina standard se vinde joi tot cu 6,51 lei/litru.

Aceasta este a doua ieftinire consecutivă a carburanților după cea din 29 aprilie. Observăm că prețul motorinei rămâne în comntinuare identic cu al benzinei, situație la care s-a ajuns după ieftinirea de la final de aprilie. Egalizarea prețurilor este o premieră în ultimii ani, tradițional în România motorina fiind mai scumpă.

Cea mai ieftină benzină standard poate fi cumpărată joi cu 6,46 lei pe litru și se găsește la stații Petrom și Lukoil din București. Cea mai ieftină motorină standard costă joi 6,49 lei și se găsește la stația Petrom din București, din str. Dr. Herescu, sector 5. La celelalte stații, prețul urcă până la 6,69 lei, la fel ca și în ziua precedentă.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.