ECONOMIE

Piața imobiliară, CREȘTERE în pandemie: tranzacții în valoare de 65 de milioane de euro anul trecut în Brașov și Cluj


Piața imobiliară, CREȘTERE în pandemie: tranzacții în valoare de 65 de milioane de euro anul trecut în Brașov și Cluj

E.Ş. | 2021-01-21 15:49

Românii au luat credite ipotecare de peste 11 miliarde de lei în 2020, iar programul Noua Casă a accelerat procesul de achiziție de locuințe. Astfel, valoarea totală a proprietăților tranzacționate în 2020 de agenția imobiliară Blitz a atins cifra de 65 de milioane de euro în Brașov și Cluj. Peste 30% din tranzacții au fost prin intermediul unei forme de finanțare bancară.

”Deși a fost un an atipic din cauza pandemiei, cifra de vânzări a companiei a depășit 2.5 milioane de euro, în creștere cu 4% față de 2019. A doua jumătate a anului a însemnat pentru noi o perioadă intensă de activitate, în care am recuperat lunile mai slabe din cel de-al doilea trimestru. Pentru a susține această dezvoltare, am extins rețeaua de angajați și colaboratori cu peste 40%, depășind la finalul anului trecut 150 de persoane. Un focus special a fost acordat reorganizării și revitalizării departamentelor de ansambluri rezidențiale și de vânzări case, pe fondul creșterii în piață a dinamicii pe aceste segmente”, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz

Numărul de vizionări efectuate a depășit 15.000 pe parcursul anului 2020, acest lucru însemnând o medie de peste 1.250 de vizionări pe lună.

”2020 a fost pentru noi un an foarte important. Odată cu aniversarea a 10 ani, am implementat o serie de programe de dezvoltare internă, atât pentru agenți, cât și pentru manageri, pentru a crește calitatea serviciilor noastre și a oferi clienților o experiență unică pe piață. Optimizarea continuă a platformei noastre, precum și implementarea unor facilități digitale noi – așa cum sunt, de exemplu vizionările virtuale – mai ales în contextul pandemiei care a crescut consumul online, s-au tradus printr-o creștere semnificativă a numărului de vizite pe site-ul Blitz”, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

La finalul lui 2020, agenția a demaratinițiativa de extindere la nivel național prin deschiderea celui de-al doilea birou în Brașov, pe lângă cel deja înființat în 2018. Blitz vizează deschiderea a peste 20 de birouri în următoarea perioadă în principalele centre economice ale țării, inclusiv în Capitală. Modelul de extindere va fi unul mixt, cuprinzând atât birouri proprii, cât și parteneriate locale în sistem franciză.

 

 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.