ECONOMIE

Românii sunt bulversați! Cum se calculează ÎN ACEST MOMENT prețul energiei


Românii sunt bulversați! Cum se calculează ÎN ACEST MOMENT prețul energiei

E.Ş. | 2022-09-28 17:13

Toate propunerile, modificările și anunțurile făcute de politicieni în ultima perioadă i-au bulversat pe români. Oamenii nu mai înțeleg cum se calculează, de fapt, energia electrică consumată.

”Ordonanța în vigoare presupune calculul în funcție de media consumului de anul trecut dar presupune și o recalculare vizavi de consumul curent, adică de consumul lunii", a declarat ministrul Energiei la .

În același timp, proiectul care e discutat de Parlament și care NU este aprobat în acest moment, prevede altceva pentru viitor:

"Ordonanța 119 a intrat în dezbatere parlamentară. Ieri au fost votate anumite modificări la Senat, urmând ca ulterior, probabil începând cu săptămâna viitoare ordonanța să intre la Camera Deputaților, care este și cameră decizională.

Oamenii trebuie să știe că pe perioada de aplicare a ordonanței vor fi regularizări, vom folosi consumul lunii curente și dacă nu dăm indexul, evident, vor fi estimări la un moment dat şi regularizări” a precizat Virgil Popescu.

Reamintim că toate aceste lucruri se referă la plafonarea pe care o primesc românii care consumă sub 255 de kilowați oră.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.