ECONOMIE

Românii sunt sfătuiți să nu dea buzna la cumpărături ca să își facă stocuri suplimentare


Românii sunt sfătuiți să nu dea buzna la cumpărături ca să își facă stocuri suplimentare

PUTEREA24 | 2020-11-06 18:09

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) anunță că hipermarketurile sunt pregătite atât la raft, cât și în depozite, cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare.

Anunțul vine după ce autoritățile au decis ca începând de luni magazinele să fie închise de la ora 21.00, iar piețele în spații închise nu vor mai funcționa. În aceste condiții este posibil ca în acest sfârșit de săptămână să se înregistreze o creștere a cererii și numărului de consumatori și nu este necesar ca populația să își facă stocuri.

În acest sens, au fost revăzute procedurile de transport și aprovizionare, se analizează oportunități suplimentare pentru produsele și producătorii locali, precum și soluțiile de personal în contextul noilor restricții care vor intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare.

"Magazinele membrilor Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) sunt pregătite – atât la raft, cât și în depozite, cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare, chiar și în condițiile în care este posibil ca în acest sfârșit de săptămână să se înregistreze o ușoară creștere a cererii și numărului de consumatori. Totodată, îi asigurăm pe toți clienții că magazinele vor rămâne funcționale, bine aprovizionate și nu există motive pentru a lua în calcul constituirea unor stocuri personale suplimentare", mai transmite AMCR.

Se face apel totodată la populație să țină seama de condițiile privind autoprotecția (purtarea măștii, păstrarea distanței de siguranță) și să respecte indicațiile personalului de pază și ordine în ceea ce privește accesul în magazine.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.