ECONOMIE

S-a deschis circulația pe Pasajul Oltenița!


S-a deschis circulația pe Pasajul Oltenița!

PUTEREA24 | 2023-05-27 10:35

S-a deschis circulaţia pe Pasajul Olteniţa începând de sâmbătă, de la ora 10:00, a anunțat șeful CNAIR, Cristian Pistol. Pasajul cu o lungime de 3,69 km, construit în zona localităţii Popeşti Leordeni, asigură acum legături continue pe Centura de sud a Capitalei, între A2 și A1, dar şi între Şoseaua Olteniţei (Bucureşti) şi DN4 (judeţul Ilfov).

”Circulaţia se deschide astăzi pe Pasajul Olteniţa începând cu ora 10.00! Legătura dintre Bucureşti şi Popeşti Leordeni nu va mai intersecta la nivel Centura Capitalei, iar traseul va fi astfel mai sigur şi mai confortabil pentru cei care tranzitează zona. Pasajul Olteniţa este cel mai mare din seria de trei pasaje construite de CNAIR în sudul Capitalei şi are o formă ovoidală spre deosebire de pasajele giratorii de la Domneşti şi Berceni (care au formă rotundă)”, explică şeful CNAIR într-o postare pe Facebook.

”Pasajul Olteniţa este cel de al treilea obiectiv pe care l-am deschis până acum circulaţiei care traversează Centura Capitalei, după pasajul Mogoşoaia deschis în septembrie 2021 şi pasajul Domneşti deschis în noiembrie 2022. În scurt timp urmează să fie deschis şi Pasajul Berceani, proiect care va îmbunătăţi şi mai mult siguranţa şi confortul circulaţiei rutiere din sudul Bucureştiului”, precizează Cristian Pistol.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.