EDUCATIE

REZULTATE Bacalaureat 2021. Lista întreagă a notelor pe județe


REZULTATE Bacalaureat 2021. Lista întreagă a notelor pe județe

E.Ş. | 2021-07-05 13:52

Rezultatele la Bacalaureat 2021 au fost publicate luni, 5 iulie, pe edu.ro. Începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00, candidații nemulțumiți de note pot depune contestații inclusiv prin mijloace electronice.

Rezultatele la Bacalaureat 2021 sunt publicate în format anonimizat. Asta înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

Rezultate Bacalaureat 2021. Notele la BAC, pe judete, conform Edu.ro

După afișarea rezultatelor din data de 5 iulie, începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00 se pot depune contestațiile. Acestea fie sunt depuse personal la unitatea unde a fost susținut examenul, fie se transmite prin email, la adresa special pusă la dispoziție în acest scop, în același interval de timp.

„În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora”, a precizat Ministerul Educației.

În perioada 6-9 iulie sunt rezolvate contestațiile, iar rezultatele finale la Bacalaureat 2021 vor fi afișate pe data de 9 iulie.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.